Arrangementen

Grand café Markant kan voorzien in diverse arrangementen. Heeft u een personeelsfeestje? Een verjaardag? Met collega's, vrienden of familie willen lunchen? Of borrelen? Een gala avond organiseren? Er is veel mogelijk. Wij stellen in overleg met u een passend arrangement samen.
Wij regelen het voor u!


Wij bieden onze arrangementen aan bij groepen van minimaal 12 personen.

 

Luncharrangement:

•Luncharrangement standaard (sandwiches, diverse broodsoorten, ham/kaas, kroket en fruit) €9,-  
inclusief melk, jus, koffie en thee €13,-

•Luncharrangement uitgebreid (sandwiches, croissant, kroket, yoghurt, fruit en luxe beleg) €12,- 
inclusief melk, jus, koffie en thee €16,-

Tegen meerprijs van € 2,- serveren wij vooraf een kopje soep.

 

Voorbeeld dinerarrangement 3 gangen:

Voorgerecht: proeverij van diverse voorgerechten
Hoofdgerecht: keuze uit vier hoofdgerechten (wordt in overleg samengesteld)
Nagerecht: grand dessert

Dit is maar een voorbeeld.

Afhankelijk van de samenstelling van het menu, kunnen we al vanaf € 23,- een drie gangenmenu aanbieden. Een driegangendiner met een proeverij vooraf kunnen wij u aanbieden voor € 26,-

 

Bedrijfs- en themafeesten:

Voor bedrijfsfeesten en grote borrelgroepen regelen wij, in overleg, compleet verzorgde avonden. U kunt denken aan thema's zoals een prosecco-avond, tapas-avond, gala-avond of cocktail-avond. Wilt u er live muziek bij, een DJ, een rode loper? Ook dat kunnen we voor u regelen. Wij verzorgen het helemaal voor u en denken graag met u mee!

CineMenu:

Voorgerecht: keuze uit Mosterdsoep of Groentensoep
Hoofdgerecht: keuze uit Kabeljauwfilet, Sate, Wintersalade (vegetarisch), Cordon Bleu of een USA Burger
Nagerecht: keuze uit Dame blanche of Bonbons & Coffee

De prijs is € 29,50 p.p. en is inclusief bioscoopkaartje. 

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

Maandmenu:

Naast onze Daghap kunt u vanaf heden ook kiezen voor het Maandmenu. Elke maand zal er een nieuw maandmenu zijn die bestaat uit een 2-gangen menu. Deze maand bestaat het menu uit de volgende gangen:

Hoofdgerecht: Kalfsentrecote met groene asperges en rozemarijn jus
Nagerecht: Witte choco mousse met vanille ijs en een oreo crumble

 

Website ontworpen en ontwikkeld door X-Interactive.nl | Ga naar mobiele website