High tea/wine/beer

High Tea

High tea is een Engelse traditie welke rond 1900 is ontstaan. Inmiddels het het een wereldwijd bekend fenomeen.

High Tea is thee drinken op zijn best. Geniet van fijne theeën en heerlijkheden. Het bestaat uit o.a. sandwiches, petit fours, bonbons, brownies en andere lekkernijen en uiteraard onbeperkt thee drinken.
 

High Wine

Onze high wine bestaat uit 3 glazen wijn begeleid door hapjes/kleine gerechten. Het arrangement wijnen is zorgvuldig gekozen bij de geserveerde hapjes. De hapjes zijn uiteraard vers en huisgemaakt! Onze wijnen en hapjes worden aangepast aan het seizoen.
 

High Beer

De high beer is een kleine proeverij van een aantal speciaalbieren uit de fles, rekening houdend met het seizoen, geserveerd met een aantal overheerlijke hapjes.

 

 

High Bob

Op dit moment zijn wij ook bezig om een leuke High Bob te ontwikkelen. Want laten we eerlijk zijn, als je de bob bent ben je toch een beetje jaloers. Nou, hier willen wij verandering in brengen. Wij willen de rollen juist omdraaien.. Dat zij dus jaloers zijn op jou!!!
Houd ons website/facebook in de gaten!!


Deze arrangementen zijn ook geschikt voor groepen. Uiteraard kunnen we het ook combineren, zodat de, waarschijnlijk heren, van de high beer kunnen genieten terwijl de dames aan de high wine zitten!

Voor deze arrangementen hebben wij ook geschenkbonnen. Leuk om te geven, leuk om te krijgen! De bonnen zijn verkrijgbaar in Markant en ook via de mail te bestellen.

U kunt bij ons elke dag, 7 dagen per week gebruik maken van de high tea, wine en beer.

Wel graag een dag van tevoren reserveren, de koks moeten natuurlijk alles goed voorbereiden. 

Klik hier om te reserveren


Wij bieden high tea, high wine, high beer aan voor €20,00 p.p.
 

 

Website ontworpen en ontwikkeld door X-Interactive.nl | Ga naar mobiele website