Nieuws & Informatie

Perfect Evening arrangement

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om het Perfect Evening arrangement bij ons te doen.
Alleen wanneer u nog kaartjes voor dit arrangement in uw bezit heeft kunt u dit op reservering nog bij ons doen.

Dit komt omdat Utopolis is overgenomen door Kinepolis en zij dit arrangement niet hanteren.


Markant evening and night

Het nieuwe concept van Markant! Markant evening en Markant night.

Markant evening is een avond waar het borrelen centraal staat. We organiseren vanaf 20:00 of 22:00 leuke activiteiten, onder het genot van heerlijke house en lounge muziek van onze huis DJ's verzorgen wij u een heerlijke avond borrelen!

Markant night is een avond waneer we meer de nacht in gaan. We beginnen om 22:00 om langzaam hier een dansavond van te maken. Er zal hier meer club muziek gedraaid worden en dit kan tot in de late uren doorgaan!


Verbouwing

Inmiddels hebben wij ons interieur geheel vernieuwd! Sinds donderdag 21 mei 2015 zijn wij weer geopend in een nieuw jasje! Ook is de kaart aangepast aan de huidige maatstaven. Veel keuze, mogelijkheden tussen grote en kleine porties, nieuwe gerechten, nieuwe arrangementjes, etc. Natuurlijk blijft Markant staan waar het voor stond. Eerlijk, vers en nog steeds betaalbaar! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!


Cadeautip :

Onze highs! High wine, high beer, high tea! Alleen op reservering! Ook leuk om te krijgen! Zie onze geschenkbonnen.

 

High tea/wine/beer

Met veel plezier bieden we nu ook een high wine en high beer aan! Kijk op de pagina high tea/wine/beer voor meer informatie.

 

Markant is een grand café in het hartje van centrum Emmen. U kunt bij ons terecht voor de koffie, een heerlijke lunch, een eerlijk diner, de borrel en uiteraard uitgaan. Als het zonnetje schijnt kunt u gebruik maken van ons grote in de zon gelegen terras. Wat betreft onze lunch en diner gerechten hanteren wij het motto: eerlijk, vers en betaalbaar. Goed eten hoeft niet duur te zijn! Op vrijdag en zaterdagavond organiseren wij regelmatig live optredens, shows en andere thema's. Kijk hiervoor op de pagina agenda.

 

Voor groepen en partijen kunnen wij in overleg speciale arrangementen samenstellen. Wij proberen voor elke wens en budget een passend arrangement te maken. Wilt u hierover meer informatie kijk dan op de pagina arrangementen of neem contact met ons op!

 

We zien u graag!

 

Openingstijden:

ma: 11:00 - 23:00
di: 10:00 - 23:00
wo: 10:00 - 23:00
do: 10:00 - 24:00
vr: 09:00 - 01:00
za: 10:00 - 02:00
zo: 11:00 - 23:00
Website ontworpen en ontwikkeld door X-Interactive.nl | Ga naar mobiele website