Nieuws & Informatie

Het CineMenu

In samenwerking met Kinepolis kunt u genieten van een ultiem avondje uit! Combineer een film naar keuze met een 3-gangen menu bij ons voor € 29,50 p.p. De bioscoopkaart krijgt u van ons mee. Graag vooraf reserveren.


Markant evening and night

Markant komt met een nieuw concept, namelijk de Markant evening en Markant night.

Markant evening is een avond waar het borrelen centraal staat. We organiseren vanaf 17:00 leuke activiteiten, onder het genot van heerlijke house en lounge muziek van onze huis DJ's verzorgen wij u een heerlijke avond borrelen!

Markant night is een avond wanneer we meer de nacht in gaan. We beginnen om 22:00 om langzaam hier een dansavond van te maken. Er zal hier meer club muziek gedraaid worden en dit kan tot in de late uren doorgaan!

 


Cadeautip :

Onze highs! High wine, high beer, high tea! Alleen op reservering! Ook leuk om te krijgen! Zie onze geschenkbonnen.

 

High tea/wine/beer

Met veel plezier bieden we nu ook een high wine en high beer aan! Kijk op de pagina high tea/wine/beer voor meer informatie.

 

Markant is een grand café in het hartje van centrum Emmen. U kunt bij ons terecht voor de koffie, een heerlijke lunch, een eerlijk diner, de borrel en uiteraard uitgaan. Als het zonnetje schijnt kunt u gebruik maken van ons grote in de zon gelegen terras. Wat betreft onze lunch en diner gerechten hanteren wij het motto: eerlijk, vers en betaalbaar. Goed eten hoeft niet duur te zijn! Kijk hiervoor op de pagina agenda.

 

Voor groepen en partijen kunnen wij in overleg speciale arrangementen samenstellen. Wij proberen voor elke wens en budget een passend arrangement te maken. Wilt u hierover meer informatie kijk dan op de pagina arrangementen of neem contact met ons op!

 

We zien u graag!

 

Openingstijden:

ma: 11:00 - 23:00
di: 10:00 - 23:00
wo: 10:00 - 23:00
do: 10:00 - 24:00
vr: 09:00 - 01:00
za: 10:00 - 02:00
zo: 11:00 - 23:00
Website ontworpen en ontwikkeld door X-Interactive.nl | Ga naar mobiele website